Mister în jurul prăbușirii avionului lui Prigojin: Inginerul care a făcut reparații este interogat

Un inginer care a făcut reparații de ultim moment la avionul la care era îmbarcat Evgheni Prigojin este acum interogat de autorități. Se crede că liderul grupării de mercenari Wagner...

Un inginer care a făcut reparații de ultim moment la avionul la care era îmbarcat Evgheni Prigojin este acum interogat de autorități.

Se crede că liderul grupării de mercenari Wagner și-a pierdut viața miercurea trecută, după ce avionul în care se afla, cu destinația St Peterbugh, s-a prăbușit. Un video nevalidat, postat de agenția de știri oficială RIA Novosti, a surprins aeronava prăbușindu-se în timp ce ieșea fum din ea.

Accidentul a dat naștere speculațiilor, având în vedere că s-a produs la două luni după lovitura de stat plănuită împotriva lui Vladimir Putin.

Într-o postare pe Telegram, făcută de VChK-OGPU, care are legătură cu serviciile secrete, se arată că investigatorii pun presiune pe inginerul de zbor, încercând să afle dacă a fost plasată o bombă sau nu.

”Sergey Kitrish (41 de ani) lucrează de mult timp pe avionul lui Progojin, iar înainte de zborul fatal a făcut niște reparații de ultim moment”, citează canalul de Telegram o sursă.

”La scurt timp după explozie, Kitrash a fost luat de serviciile secrete și dus la locul accidentului”, scrie VChK-OGPU. Soarta inginerului este ”necunoscută”.

In this article