Mișcarea „O viață nouă” organizează un protest de amploare împotriva guvernării PAS (VIDEO)

Un protest de amploare împotriva guvernării PAS urmează să aibă loc în Chișinău. Acțiunea este organizată de mișcarea social-politică „O viață nouă” și se va desfășura duminică, 19...

Un protest de amploare împotriva guvernării PAS urmează să aibă loc în Chișinău. Acțiunea este organizată de mișcarea social-politică „O viață nouă” și se va desfășura duminică, 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală, începând cu ora 17:00.

Într-un spot de mobilizare, publicat pe internet, se spune că vremurile bune, promise de PAS, au devenit insuportabile, sărăcia și crizele au pus stăpânire pe Moldova, iar guvernarea le-a furat oamenilor pâinea, pacea și viitorul. Potrivit autorilor, Parlamentul, Guvernul și Președinția sunt surde și mute la nevoile oamenilor.

„Această guvernare nu ne mai reprezintă, am fost mințiți și folosiți. Nu mai avem de gând să tăcem”, afirmă un agricultor, care apare în spot.

„Țara a ajuns în mâinile unor incompetenți care ne-au adus doare crize, scumpiri și sărăcie”, menționează, la rândul său, un pensionar.

De asemenea, o femeie se întreabă unde sunt vremurile bune promise de PAS.

„Vrem o nouă guvernare, care să-i ajute pe oameni, nu să se ascundă de ei”, susține aceasta.

Astfel, organizatorii manifestației îi îndeamnă pe cetățenii moldoveni să iasă în stradă și să-și apere țara, care, potrivit lor, este distrusă pas cu pas. „Este timpul să-i oprim! Te așteptăm duminică, 19 iunie, ora 17.00, să ne cerem drepturile. Vino să luptăm împreună pentru o nouă guvernare, pentru o nouă Moldovă, pentru o viață nouă!”, se mai spune în înregistrarea video.

In this article