Minut de reculegere în Parlament în memoria deputatului PDM, Ludmila Guzun

Parlamentul a ținut un minut de reculegere în memoria deputatului PDM, Ludmila Guzun, care a decedat din cauza complicațiilor post-COVID-19. Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, a transmis sincere condoleanțe...

Parlamentul a ținut un minut de reculegere în memoria deputatului PDM, Ludmila Guzun, care a decedat din cauza complicațiilor post-COVID-19.

Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, a transmis sincere condoleanțe familiei, rudelor și celor apropiați. Parlamentarul și-a exprimat profunda tristețe cu trecerea în neființă a colegei sale, care a fost un exemplu de onestitate, corectitudine, devotament și profesionalism.

Ludmila Gizun a fost aleasă, în februarie 2019, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, pe circumscripția uninominală nr. 16 Ungheni. În calitate de deputat, vicepreședinte al Comisiei economie, buget și finanțe, a înaintat și promovat importante inițiative legislative care s-au bazat pe cunoașterea îndeaproape a nevoilor și așteptărilor cetățenilor, precum și pe abordarea profesionistă a soluțiilor. 

În iunie, Ludmila Gizun urma să împlinească în iunie 60 de ani.

In this article