Minor din Soroca condamnat la 6 ani de închisoare pentru violarea mamei sale

Un minor din raionul Soroca a fost condamnat la șase ani și o lună de detenție, după ce și-a violat propria mamă. Sentința a fost pronunțată joi, 23...

Un minor din raionul Soroca a fost condamnat la șase ani și o lună de detenție, după ce și-a violat propria mamă. Sentința a fost pronunțată joi, 23 mai, de magistrații Judecătoriei Soroca.

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs în seara zilei de 3 septembrie 2023, când inculpatul, împreună cu mama sa se aflau acasă într-o localitate din Soroca. Văzând că femeia se află în stare de ebrietate, acesta s-a apropiat, a dezbrăcat-o și a violat-o, transmite breakingnews.md cu referire la Deschide.md.

Peste câteva zile, în noaptea spre 8 septembrie, situația s-a repetat. Fiind în stare de ebrietate, acesta s-a apropiat de mama sa care, la fel, era beată, și i-a aplicat mai multe lovituri, după care din nou a violat-o.

Femeia i-a povestit despre aceste cazuri vecinilor, care au îndemnat-o să depună plângere la Poliție.

În cadrul audierilor, minorul a recunoscut doar faptul că și-a bătut mama, nu și violul. Totuși, procurorii au reușit să-i demonstreze vinovăția.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Bălți în decurs de 15 zile.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article