Miniștrii se vor întruni într-o nouă ședință: Subiectele de pe agendă

Cabinetul de miniștri se întrunește într-o nouă ședință în data de 26 aprilie 2023, ora 10:00. În cadrul ședinței Guvernului vor fi examinate mai multe proiecte, printre care...

Cabinetul de miniștri se întrunește într-o nouă ședință în data de 26 aprilie 2023, ora 10:00.

În cadrul ședinței Guvernului vor fi examinate mai multe proiecte, printre care proiectul de lege ce vizează îmbunătățirea mecanismului de selecție, evaluare și răspundere disciplinară a procurorilor, dar și proiectul care are drept scop eficientizarea gestionării mijloacelor financiare ale Fondului național pentru dezvoltare regională și locală.

De asemenea, urmează a fi aprobat proiectul de lege pentru ratificarea Acordului dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană privind participarea Republicii Moldova la programul „Vama” al Uniunii pentru cooperare în domeniul vamal, semnat la Bruxelles la 7 februarie 2023.

După ședința Cabinetului de miniștri, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, ministra Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija, și ministra Finanțelor, Veronica Sirețeanu, vor oferi declarații de presă.

Ordinea de zi poate fi accesată pe site-ul Guvernului.

In this article