Ministerul Apărării nu economisește: A anunțat încă o licitație de 15 milioane de lei

O nouă zi, o nouă licitație de milioane. După ce presa a scris că ministerul Apărării a planificat să cheltuiască aproape 50 de milioane de lei pentru lucrări...

O nouă zi, o nouă licitație de milioane. După ce presa a scris că ministerul Apărării a planificat să cheltuiască aproape 50 de milioane de lei pentru lucrări de reparație în câteva sedii, instituția a mai anunțat un tender. De data aceasta, Agenția asigurare resurse și administrare patrimoniu al ministerului Apărării vrea să procure servicii pentru a repara cazarmă din cadrul Regimentului rachete antiaeriene de la Dănceni și a alocat în acest scop 15 milioane de lei. Astfel, suma totală pe care ministerul panifică să o cheltuiască în această vară pentru reparația sediilor se ridică la aproape 65 de milioane de lei.

15 milioane de lei s-au alocat pentru lucrări de reparație capitală a fondului de cazarmă din cadrul Regimentului rachete antiaeriene din Căușeni. Pentru reparația unei cazărmi din cadrul Brigăzii 1 infanterie motorizată din municipiul Bălți, dar și lucrări de amenajare a construcțiilor modulare (spațiu administrativ și de cazare), ministerul a alocat 27 de milioane de lei.

Reparația capitală a clădirii nr.35 din cadrul Taberei militare nr.123 va costa bugetul statului încă 5,5 milioane de lei, iar pentru reparația acoperișului clădirii nr.01, Tabăra militară nr.125, se vor cheltui 850 de mii de lei.

In this article