Mihai Popșoi mulțumește BERD pentru susținere și investiții

Proiectele implementate în Republica Moldova cu sprijinul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare au fost abordate de ministrul de Externe, Mihai Popșoi, cu președinta BERD, Odile Renaud-Basso, în...

Proiectele implementate în Republica Moldova cu sprijinul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare au fost abordate de ministrul de Externe, Mihai Popșoi, cu președinta BERD, Odile Renaud-Basso, în cadrul unei întrevederi, care a avut loc la München.

„I-am comunicat președintei BERD prioritățile de dezvoltare ale Republicii Moldova, dar și pașii pe care îi întreprindem pentru a adera la Uniunea Europeană. Am menționat că, depunem eforturi consolidate pentru a implementa cât mai multe proiecte benefice cetățenilor, a atrage investiții străine și a crește eficiența energetică. Am mulțumit președintei Odile Renaud-Basso, pentru că BERD susține constant țara noastră, în special în perioade de criză, dar și pentru că sprijină inițiativele care ne apropie de Uniunea Europeană: interconectarea sistemelor energetice, construirea drumurilor și renovarea căilor ferate”, a declarat Mihai Popșoi..

Șefa BERD, Odile Renaud-Basso, a reconfirmat sprijinul instituției pe care o conduce pentru modernizarea țării noastre.

sursa

In this article