Mesajul Primarului General, Ion Ceban, cu ocazia Sărbătorii Hramul orașului Chișinău

Hramul Chișinăului este o sărbătoare sfântă pentru orașul nostru drag, Este o sărbătoare pentru fiecare familie, atunci când în această zi primim oamenii dragi în ospeție sau mergem...

Hramul Chișinăului este o sărbătoare sfântă pentru orașul nostru drag, Este o sărbătoare pentru fiecare familie, atunci când în această zi primim oamenii dragi în ospeție sau mergem la cei apropiați. Cel puținătate spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că orașul Chișinău este casa fiecăruia care dorește să se regăsească.

 

“Am cunoscut istoria Chișinăului în diverse etape de dezvoltare. Astăzi, chiar dacă este o perioadă destul de complicată, orașul continuă să parcurgă un drum frumos de transformare.

 

Meritul este al fiecăruia dintre cei care muncesc pentru acest deziderat sau care contribuie și se implică în diverse activități și proiecte. Eu sunt primarul Capitalei care îmi fac munca alături de echipă stând la straja intereselor locuitorilor și orașului.

Pot vorbi la infinit despre dragostea față de tot ce fac și față de locul unde m-am născut, unde îmi cresc copiii și îmi sunt părinții.

La mulți ani, Chișinău, cu clădiri albe de piatră, cu parcuri verzi, locuri și monumente istorice unice a declarat edilul.

 

Ion Ceban a mai adăugat că Chișinăul are viitor, iar viitorul lui depinde de fiecare dintre noi!

In this article