„MENIU-MODEL” pentru sezon vară-toamnă pentru copiii din grădinițe, lansat. Ion Ceban: Cei mici să dispună de o alimentație de calitate

S-a dat startul elaborării noului ,,MENIU-MODEL”, sezon vară-toamnă pentru copiii din grădinițe. Potrivit primarului general Ion Ceban, Primăria municipiului Chișinău face apel către societatea civilă pentru a contribui...

S-a dat startul elaborării noului ,,MENIU-MODEL”, sezon vară-toamnă pentru copiii din grădinițe. Potrivit primarului general Ion Ceban, Primăria municipiului Chișinău face apel către societatea civilă pentru a contribui la elaborarea acestui model.

„Documentul este întocmit de Direcția generală educație, tineret și sport, iar ulterior meniul va fi coordonat cu Centrul de Sănătate Publică al municipiului Chișinău. Reprezentanții sectorului asociativ, activiștii civici, dar și toți cei interesați sunt invitați să înainteze propunerile pe adresa de e-mail: [email protected], sau la tel. (022) 235-296.
De menţionat că Meniul-model se întocmeşte de 2 ori pe an, pentru perioada iarnă – primăvară şi vară-toamnă, în conformitate cu prevederile meniului-model recomandat de Ministerul Sănătăţii, Muncii și Protecției Sociale cu privire la implementarea recomandărilor pentru un regim alimentar sănătos şi activitate adecvată în instituţiile de învăţământ”, a declarat acesta.

Edilul spune că a fost îmbunătățit meniul pentru ca cei mici să dispună de o alimentație de calitate și sănătoasă!

In this article