Membrii PDM din Căușeni îi cer deputatului Grigore Repeșciuc să-și depună mandatul de parlamentar

Membrii Organizației Teritoriale PDM din Căușeni îi cer deputatului Grigore Repeșciuc să-și depună mandatul de parlamentar, după ce acesta a decis să plece din Partidul Democrat. O...

Membrii Organizației Teritoriale PDM din Căușeni îi cer deputatului Grigore Repeșciuc să-și depună mandatul de parlamentar, după ce acesta a decis să plece din Partidul Democrat. O declarație în acest sens a fost aprobată astăzi, în cadrul întâlnirii echipei din teritoriu cu președintele PDM, Pavel Filip.

„Mă bucur să văd că echipa PD din Căușeni rămâne unită și determinată să muncească în continuare. Sunt mândru de voi, pentru că rămâneți onești și dedicați”, a spus Pavel Filip.

Deocamdată deputatul Repeșciuc nu a venit cu o reacție. Amintim că Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur și Corneliu Padnevici au anunțat că părăsesc formațiunea parlamentară PDM pe 19 februarie, iar în următoarea zi, în cadrul ședinței Parlamentului au anunțat că au format un nou grup parlamentar „Pro-Moldova”.

In this article