Mașină incendiată intenționat, la Comrat

O mașină parcată în curtea unei case de locuit a fost incendiată intenționat de persoane necunoscute. Indivizii au aruncat o canistră cu benzină în salon și i-au dat...

O mașină parcată în curtea unei case de locuit a fost incendiată intenționat de persoane necunoscute. Indivizii au aruncat o canistră cu benzină în salon și i-au dat foc.

Incidentul a avut loc în noaptea de 12 august, în orașul Comrat.

Din spusele proprietarului mașinii de model Audi, în jurul orei 04:00, s-a pornit alarma, iar după s-a produs incendiul.

„Am fugit în curte și am început să sting focul singur. Ulterior, am înțeles că cineva a spart geamul mașinii și a aruncat o canistră cu combustibil, după care a dat foc mașinii. Cei care au făcut acest lucru au fugit prin poarta din spate a casei”, a declarat proprietarul mașinii.

La fața locului au intervenit pompierii, dar și polițiștii. În urma incendiului, salonul mașinii a ars în totalitate.

„Nu am asigurare auto în cazul unor astfel de situații. Cine ar fi putut face asta, eu nu știu. Mi s-a spus că nu departe de casă, de câteva zile era parcată o mașină, puteau face asta în spatele casei”, a adăugat șoferul.

Persoanele care cunosc ceva despre acest incident sunt rugate să sune proprietarul mașinii (079141410, Alexandru). Recompense și confidențialitatea sunt garantate.

Cazul este în continuare cercetat.

In this article