Marina Tauber: Sunt deschisă să ofer toate informațiile legate de planul diabolic al regimului Sandu-PAS, privind organizarea unei provocări militare la Nistru

Minciuna își are sediul și în Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). De această părere este vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, și a fost exprimată...

Minciuna își are sediul și în Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). De această părere este vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, și a fost exprimată în contextul afirmațiilor reprezentanților PCCOCS potrivit cărora Marina Tauber a refuzat să dea curs citației, pentru a oferi detalii legate despre provocările militare pregătite de actuala guvernare. Ea a precizat că în 14 aprilie, la ora 10:00, se va prezenta la PCCOCS.

„Pentru prima dată am fost invitată pentru a depune declarații în data de 4 aprilie, atunci când avocatul meu era în deplasare, fapt despre care atât eu, cât și avocatul Iulian Balan, am spus procurorului care a trimis citația pentru oferirea explicațiilor. După aceasta, am fost chemată pentru audieri miercuri, 12 aprilie, ora 10:00, timp în care avocatul meu, Iulian Balan avea programată o altă ședință de judecată, în dosarul liderului nostru, Ilan Șor, care a fost una publică și a fost reflectată în mass-media, ceea ce din timp a fost comunicat procurorului cu rugămintea de a fi transferată audierea pentru altă zi din motive obiective. Mai mult, acum sunt implicată activ în campania electorală pentru alegerile bașcanului UTA Găgăuzia, unde sunt prezentă aproape zilnic. Solicitarea mea a fost să transferăm, dacă este posibil, audierile în perioade comode ambelor părți. Însă la ultimul mesaj din partea mea, procurorul pe caz nu a reacționat în niciun fel”, a precizat Marina Tauber.

Deputatul Partidului „ȘOR” reiterează că este deschisă să colaboreze cu oamenii legii.

„Sunt deschisă să ofer toate informațiile de care dispun în legătură cu acest plan diabolic al regimului Sandu-PAS, de a organiza o provocare armată imediat după Paște, în apropierea graniței regiunii transnistrene. Întreaga discuție cu procurorul pe cazul dat, purtată atât de mine personal, cât și prin intermediul avocatului, este păstrată în scris și demonstrează interpretarea vădit eronată din partea acestei instituții a răspunsurilor mele procurorului pe caz și argumentelor oferite de avocatul meu aceluiași procuror. După o nouă încercare telefonică, astăzi, într-un final, procurorul a reacționat, iar mâine, 14 aprilie, ora 10:00, mă voi prezenta la PCCOCS, pentru a oferi explicațiile de rigoare. Sper foarte mult că dezvăluirile publice, pe care le-am făcut acum trei săptămâni, să îi facă pe cei de la conducerea țării să renunțe la acțiunile sale, care pot provoca un război în țara noastră”, a conchis deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber.

La sfârșitul lunii trecute, deputatul Marina Tauber a declarat că președintele Maia Sandu și premierul Dorin Recean pregătesc pentru data de 17 aprilie, a doua zi de Paște, provocări militare la frontiera cu regiunea transnistreană. Mai mult, la aceste acțiuni, ar urma să participe cetățeni străini.

In this article