Marfă de contrabandă de circa 200.000 lei, descoperită la vama Leușeni

O femeie de 46 de ani din Republica Moldova a fost depistată de ofițerii de investigații la vama Leușeni cu un lot de marfă nedeclarată în valoare de...

O femeie de 46 de ani din Republica Moldova a fost depistată de ofițerii de investigații la vama Leușeni cu un lot de marfă nedeclarată în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

Potrivit Poliției de Frontieră, în urma valorificării unei informații operative, de către ofițerii de investigații din cadrul Direcției Regionale Sud și Vest a Poliției de Frontieră a fost supus controlului suplimentar, un microbuz, transmite Știri.md. 

Cazul a fost înregistrat în punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe sensul de intrare în Republica Moldova. Ofițerii de investigații, stopând microbuzul care trecuseră controlul de frontieră și vamal, au depistat mai multe articole de îmbrăcăminte/încălțăminte de diferite branduri internaționale, în valoare de aproximativ 200.000 de lei. Pe caz este documentată o pasageră, originară din Capitală, în vârstă de 46 de ani.

Drept urmare, lotul de marfă a fost escortat la sediul Direcției regionale Sud, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

In this article