DOC // Manipulare în stil PRO-ȘOR: Un consilier socialist a dezvăluit cum a fost pus să semnez o declarație de aderare la grupul lui Andrian Candu

Reprezentanții grupului Candu-Șor folosesc metode murdare pentru a „cumpăra” reprezentanții poporului din alte partide. Deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, a adus dovezi clare în acest sens. Acesta a prezentat...

Reprezentanții grupului Candu-Șor folosesc metode murdare pentru a „cumpăra” reprezentanții poporului din alte partide. Deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, a adus dovezi clare în acest sens. Acesta a prezentat o adresare, “scrisă cu propria mînă, de către Anastasia Slobodeniuc, consilier local din Mihuleni, Șoldănești”.

În scrisoare este menționat faptul că Slobodeniuc rămâne în continuare membru al PSRM. Alesul local explică cum a fost pusă să semneze o declarație de aderare la grupul Pro-Moldova, condus de Andrian Candu, fără măcar să citească ce este scris pe foaie.

“PSRM condamnă acțiunile de corupție politică, de cumpărare a aleșilor locali de la alte partide, dar și a deputaților, cu scopul de a trece la grupările politice Candu-Shor, care reprezintă, de fapt Mafia lui Plahotniuc. Știm că, pe lîngă metodele de manipulare, șantaj, se aplică pe larg mituirea cu sume greu de imaginat pentru cetățenii simpli. Sperăm ca instituțiile de drept să pună capăt acestor practici ilegale, a mafiei care vrea să captureze din nou Moldova. Bandiții se grăbesc să cumpere cît mai mulți deputați, primari și consilieri, ca să șantajeze ulterior puterea cu scopul de a scăpa de dosarele privind furtul miliardului si concesionarea ilegală a Aeroportului Internațional Chișinău”, a scris Vlad Batrîncea pe rețelele de socializare.

In this article