Maia Sandu, întrebată despre averea ascunsă a Alei Nemerenco: Este o persoană integră

Președintele Maia Sandu se face a nu vedea investigațiile jurnalistice despre averea ascunsă a Alei Nemerenco. Mai mult, șefa statului amenință cu răfuială presa care investighează ilegalitățile oamenilor...

Președintele Maia Sandu se face a nu vedea investigațiile jurnalistice despre averea ascunsă a Alei Nemerenco. Mai mult, șefa statului amenință cu răfuială presa care investighează ilegalitățile oamenilor din echipa sa. În cadrul unei conferințe de presă, Sandu a fost rugată să comenteze informațiile publicate de mai multe surse media, în care este demonstrat faptul că familia Nemerenco deține o pensiune, trei companii în România, dar și o firmă în zona offshore. Toate aceste bunuri lipsesc din declarația de avere a Alei Nemerenco.

„Nu știu la care presă vă referiți. Am vorbit mai devreme despre necesitatea combaterii dezinformării. Doamna Nemerenco este o persoană integră și din această cauză am invitat-o în echipa mea”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că în timpul campaniei electorale, Maia Sandu a promis că va promova doar oameni integri și că va lupta cu corupția și hoția.

In this article