Maia Sandu, intermediar între Veacesalv Platon și Procuratură

Liderul PAS, Maia Sandu, susține că anul trecut, când era premier, a primit documente de la Veaceslav Platon despre furtul miliardului. Într-un interviu pentru Agora.md, Sandu a spus...

Liderul PAS, Maia Sandu, susține că anul trecut, când era premier, a primit documente de la Veaceslav Platon despre furtul miliardului. Într-un interviu pentru Agora.md, Sandu a spus că a expediat actele la procuratură. 

“Veaceslav Platon ne-a expediat și nouă materiale pe furtul miliardului, eu nu am de ce să le examinez și le-am expediat la Procuratură. Cel mai ciudat mi se pare să aud de la oameni, care de-a lungul anilor au subminat instituțiile statului, controlând diferiți oameni, și la urmă să aud că statului a fost distrus”, a declarat Maia Sandu.

Anul trecut, Veacesalv Platon i-a expediat Maiei Sandu un mesaj din penitenciar prin care îi sugera să investigheze personal furtul miliardului. Recent, Procurorul General Alexandr Stoianoglo, a anunțat că Veaceslav Platon nu are vreo legătură cu furtul miliardului, iar dosarul acestuia a fost falsificat în totalitate.

 

 

In this article