Maia Sandu face praf ideea lui Năstase despre candidatul unic la prezidenţiale: Nu ştiu de ce dramatizaţi aşa!

Lidera PAS, Maia Sandu, s-a arătat surprinsă de faptul că preşedintele PPDA, Andrei Năstase, este obsedat de unitatea partidelor de dreapta şi de ideea unui candidat unic la...

Lidera PAS, Maia Sandu, s-a arătat surprinsă de faptul că preşedintele PPDA, Andrei Năstase, este obsedat de unitatea partidelor de dreapta şi de ideea unui candidat unic la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. Cei doi s-au întrecut în replici acide în cadrul emisiunii “Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

“Am militat în permanenţă pentru unitatea forţelor democratice, pentru un singur bloc, pentru o singură fracţiune în Parlament, în CMC. Acest lucru nu s-a întâmplat, aşa că muncim în continuare, fiecare cum consideră că e mai bine”,  a declarat Andrei Năstase.

Liderul PPDA a mai spus că formaţiunea sa a optat întotdeauna pentru un candidat unic al dreptei, însă această idee a fost respindă de PAS.

“PPDA a venit cu proiectul unui candidat unic şi apartiinic, iar acest proiect nu s-a soldat cu succes şi cu un răspuns pozitiv din partea altor partide şi atunci am decis că trebuie să câştigăm aceste alegeri împotriva lui Dodon”, a precizat Andrei Năstase.

Replica liderei PAS a fost una acidă. Aceasta i-a reproşat lui Andrei Năstase că dramatizează.

“Nu ştiu de ce dramatizaţi aşa. E firesc ca două partide politice să aibă două fracţiuni, de ce nu? Suntem două partide diferite şi în fiecare ţară europeană o să vedeţi forţe politice care au propriile fracţiuni”, a declarat Maia Sandu.

In this article