Maia Sandu a avut o întrevedere cu președintele SUA în Polonia

Președintele SUA, Joe Biden, a avut o întrevedere bilaterală cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al Casei Albe. „Președintele Biden a...

Președintele SUA, Joe Biden, a avut o întrevedere bilaterală cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al Casei Albe.

„Președintele Biden a reafirmat sprijinul ferm al SUA pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova. El a evidențiat asistența în curs de desfășurare a SUA pentru a ajuta Moldova să își consolideze rezistența politică și economică, inclusiv agenda de reformă democratică și securitatea energetică, și pentru a aborda efectele războiului Rusiei împotriva Ucrainei”, scrie Casa Albă, transmite breakingnews.md cu referire la realitatea.md.

Amintim că liderul de la Casa Albă, cât și președintele Moldovei se află într-o vizită oficială în Polonia. În timpul discursului susținut marți, 21 februarie curen, la Varșovia, Biden a cerut audienței aplauze pentru președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Totodată, Biden a subliniat că își dorește libertate și pentru țara noastră și că „Ucraina nu va fi niciodată o victorie pentru Rusia”.

In this article