Luka Modric riscă până la 5 ani de închisoare

Luka Modric (37 de ani) a semnat un nou contract cu Real Madrid în perioada de mercato a verii, însă a primit vești proaste din țara sa natală....

Luka Modric (37 de ani) a semnat un nou contract cu Real Madrid în perioada de mercato a verii, însă a primit vești proaste din țara sa natală.

Conform cotidianului francez L’Equipe, decarul madrilenilor a fost pus sub acuzare pentru fals în declarații, alături de alt nume mare al fotbalului croat, Dejan Lovren (33 de ani).

Luka Modric riscă până la 5 ani de închisoare

Fapta celor doi s-ar fi petrecut în 2017, an în care Zdravko Mamic, fostul patron al lui Dinamo Zagreb, era anchetat în Croația pentru delapidare, scrie digisport.ro.

Ulterior, Mamic a fost condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare. Acum, Modric și Lovren riscă, la rândul lor, o pedeapsă cuprinsă între 5 luni și 5 ani în spatele gratiilor.

Cei doi fotbaliști ar fi dat declarații false pentru a-l proteja pe Mamic în dosarul pentru delapidare. Atât Modric, cât și Lovren au jucat la Dinamo Zagreb și au fost apropiați de fostul finanțator al echipei.

Modric continuă să fie unul dintre cei mai buni jucători de la Real Madrid, iar croatul a primit luna aceasta o ofertă uriașă din Arabia Saudită.

Al-Hilal i-a pus pe masă un contract de 3 ani, cu un salariu total de 200 de milioane de euro. Cu toate acestea, croatul a decis să rămână în fotbalul european pentru cel puțin încă un an.

“Întotdeauna am spus că nu trebuie să te uiți la ani. Este important ce face jucătorul pe teren, nu contează anii sau pașaportul.

Încă îmi este foame să continui să fac lucruri mari și vreau să concurez la cel mai înalt nivel”,a spus Modric, în cadrul unei conferințe de presă.

In this article