Lucrări confecționate de persoanele deținute, expuse la Parlamentul Republicii Moldova

Parlamentul Republicii Moldova găzduiește, în aceste zile, o expoziție dedicată sărbătorilor de iarnă. Aceasta conține lucrări confecționate de deținuții din instituțiile penitenciare din țară. Expoziția conține zeci de...

Parlamentul Republicii Moldova găzduiește, în aceste zile, o expoziție dedicată sărbătorilor de iarnă. Aceasta conține lucrări confecționate de deținuții din instituțiile penitenciare din țară.

Expoziția conține zeci de lucrări confecționate manual, printre care brazi din materiale ecologice și decorațiuni de Crăciun. Acestea au fost realizate în timpul programelor educative, desfășurate în cadrul instituțiilor penitenciare. Scopul expoziției este promovarea reintegrării sociale a persoanelor deținute și sensibilizarea societății.

Expoziția a fost organizată de Administrația Națională a Penitenciarelor, în contextul Zilei funcționarului public cu statut special din cadrul sistemului administrației penitenciare, marcată anual în a treia sâmbătă din luna decembrie. Expoziția va fi deschisă până pe 16 decembrie.

In this article