Lovitură dură pentru Renato Usatîi: Doi membri ai echipei sale au părăsit partidul primarului de Bălți

Lovitură dură pentru primarul de Bălți, Renato Usatîi. Doi lideri ai “Partidului Nostru” au părăsit formațiunea. Potrivit presei locale, Maxim Calmîcov, redactorul-șef al BTV, și soția acestuia, Olga...

Lovitură dură pentru primarul de Bălți, Renato Usatîi. Doi lideri ai “Partidului Nostru” au părăsit formațiunea. Potrivit presei locale, Maxim Calmîcov, redactorul-șef al BTV, și soția acestuia, Olga Savcenco, au plecat de la televiziunea lui Usatîi. Mai mult decât atât, Calmîcov și-a depus și mandatul de partid, dar și cel de consilier municipal.

Informația despre plecarea celor doi a fost confirmată chiar de Olga Savcenco în unul dintre comentariile lăsate pe Facebook. Astfel, jurnalistul Leonid Calatanciuc, care este și un simpatizant aprig al formațiunii “Partidul Nostru”, a scris pe Facebook că regretă plecarea celor doi, iar Olga Savcenco i-a mulțumit pentru susținere și a scris că va ține legătura cu foștii colegi.

Precizăm că primarul de Bălți și liderul formațiunii “Partidul Nostru”, Renato Usatîi, se află într-o vacanță de lux Sud-Estul Asiei.

In this article