Locuitorii sectorului Bucuria din Orhei vor fi conectați la sistemul de canalizare

Proiectul cu privire la conectarea locuitorilor din sectorul Bucuria la sistemul de canalizare, demarat de Primăria municipiului Orhei în anul 2023, este în proces de realizare. Lungimea totală...

Proiectul cu privire la conectarea locuitorilor din sectorul Bucuria la sistemul de canalizare, demarat de Primăria municipiului Orhei în anul 2023, este în proces de realizare.

Lungimea totală a rețelei care se construiește este de 2916 metri. Proiectul prevede construirea a 133 de cămine de vizită și conectarea la rețeaua de canalizare a aproximativ 250 de gospodării din zonă. Scopul este de a oferi locuitorilor acces la o infrastructură modernă și eficientă de canalizare.

Primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, a subliniat importanța acestui proiect și impactul pozitiv pe care îl va avea asupra comunității locale.

“Extinderea sistemului de aprovizionare cu canalizare în sectorul Bucuriei este un pas crucial în dezvoltarea infrastructurii orașului nostru. Această inițiativă va aduce beneficii semnificative locuitorilor din zonă, contribuind la îmbunătățirea calității vieții și la protejarea mediului înconjurător. Intenționăm să finalizăm acest proiect în termenul stabilit și suntem convinși că rezultatele vor fi pe măsură”, a declarat primarul Tatiana Cociu.

Oamenii din sectorul Bucuriei salută această inițiativă și așteaptă cu nerăbdare finalizarea proiectului pentru a beneficia de avantajele unei infrastructuri moderne.

“Este un proiect binevenit, întrucât necesitatea este una foarte mare. Avem un oraș frumos și curat, iar conectarea la sistemul de canalizare va face viața noastră mai ușoară și va contribui la protejarea mediului”, a spus Elena, locuitoare a sectorului Bucuria.

“Mă bucur foarte mult că Primăria Orhei a demarat realizarea acestui proiect de aprovizionare cu canalizare, este extrem de important pentru noi. Mulțumim autorităților locale că analizează și rezolvă problemele complexe ale orașului”, a declarat Eugen, locuitor al sectorului.

“Acest proiect demonstrează o dată în plus grija Primăriei Orhei și a primarului față de noi și că tindem să trăim într-un oraș modern, dezvoltat și curat, care are toate facilitățile necesare unei vieți frumoase. O dovadă a faptului că Orheiul devine un oraș european”, a spus Maria, locuitoare a orașului.

Data finalizării lucrărilor la acest proiect este programată pentru anul 2025, iar autoritățile locale se angajează să monitorizeze îndeaproape evoluția acestuia și să asigure că standardele de calitate sunt respectate în întreaga perioadă de implementare.

In this article