Localnicii din raionul Dubăsari au fost interesați să afle propunerile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor are cea mai profesionistă echipă, care a guvernat țara  în cea mai bună perioadă din toți cei treizeci de ani de independență a Moldovei. Declarația...

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor are cea mai profesionistă echipă, care a guvernat țara  în cea mai bună perioadă din toți cei treizeci de ani de independență a Moldovei. Declarația aparține liderului PSRM, Igor Dodon, și a fost făcută în cadrul unei vizite în mai multe localități din raionul Dubăsari.

Prima întâlnire a fost cu oamenii din satul Coșnița, raionul Dubăsari.

Cetățenii din localitate au fost interesați să afle propunerile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor,  care se referă, prioritar, la domeniile social-economice, dar și fortificarea statalității. Oamenii cred că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor are cea mai profesionistă echipă și au salutat unificarea forțelor patriotice.

La rândul lor, locuitorii satului Molovata Nouă, din stânga Nistrului, s-au arătat îngrijorați de intenția partidelor de dreapta de a majora din nou vârsta de pensionare. Potrivit lui Igor Dodon, oamenii simt în mod deosebit importanța suveranității și independenței țării, precum și a integrității teritoriale a Republicii Moldova.

Ultima vizită s-a produs în satul Oxentia, iar în casa de cultură din localitate s-a desfășurat un turneu la șah și jocul de dame, în memoria a doi pedagogi din sat. În calitate de președinte al Federației Moldovenești de Șah, Igor Dodon, le-a urat participanților succes, iar după încheierea turneului a înmânat diplome învingătorilor. 

“Ne întoarcem acasă după trei întâlniri la care au participat câteva sute de cetățeni. Sunt încrezut în viitorul țării noastre și sunt mândru de poporul nostru cu oameni muncitori, deștepți și plin de viață”, a scris liderul PSRM pe rețelele de socializare.

In this article