Liderul socialiștilor susține că Moldova trebuie sa-și păstreze neutralitatea în conflictul dintre Ucraina și Rusia

Republica Moldova trebuie să-și păstreze neutralitatea în conflictul dintre Ucraina și Federația Rusă. De această părere este președintele PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii live, șeful socialiștilor a...

Republica Moldova trebuie să-și păstreze neutralitatea în conflictul dintre Ucraina și Federația Rusă. De această părere este președintele PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii live, șeful socialiștilor a lăsat să se înțeleagă că există pericol, ca forțele externe să încerce să ne implice în acest conflict.

“De ce noi trebuie să ne băgăm în toate chestiile astea? Maia Sandu ar dori. Eu cred că acesta a fost și scopul aducerii Maiei Sandu în fruntea Președinției. A celor care o controlează din exterior.

Instituția prezidențială este sub control extern, ca în unele state din regiune: din Est și Vest. Guvernul și Parlament nu sunt sub control extern și cei care doresc mai repede alegeri sperau să ia mai repede sub control și Președinția, și Guvernul și Parlamentul. Dacă acest lucru se va întâmpla, țară nu va fi”, a declarat Dodon.

In this article