Liderul organizației “Haiduci” a depus plângere la CEC Cricova împotriva lui Lilian Carp (VIDEO)

Adrian Domentiuc, președintele organizației obștești “Haiduci”, s-a adresat la CEC din suburbia capitalei pentru a sesiza acțiunile ilegale ale candidatului partidului de guvernământ din Republica Moldova la funcția...

Adrian Domentiuc, președintele organizației obștești “Haiduci”, s-a adresat la CEC din suburbia capitalei pentru a sesiza acțiunile ilegale ale candidatului partidului de guvernământ din Republica Moldova la funcția de primar general al Chișinăului, transmite eNews.

“Mă aflu în fața clădirii Consiliului electoral de circumscripție Cricova. Vă reamintesc că acum câteva zile am depus o contestație la consiliul electoral de circumscripție Chișinău, în care am semnalat neregulile comise de Lilian Carp și am primit răspuns că nu au existat nereguli”, a declarat Domentiuc.

“De data aceasta am decis să depun o plângere similară și aici, iar la plângere voi atașa ziarul PAS cu listele de candidați și așa mai departe. Și să vedem cum funcționează justiția în Moldova. Noi știm că este confiscată, dar poate că aceasta este o șansă de a demonstra încă o dată că este confiscată”, a rezumat liderul haiducilor.

In this article