Lidera PAS, Maia Sandu, acuzată de unionişti că face geopolitică

Lidera PAS, Maia Sandu, este acuzată că face geopolitică, în cazul ajutoarelor oferite de România Republicii Moldova. De această părere este jurnalistul unionist Ion Mischevca, într-o postare pe...

Lidera PAS, Maia Sandu, este acuzată că face geopolitică, în cazul ajutoarelor oferite de România Republicii Moldova. De această părere este jurnalistul unionist Ion Mischevca, într-o postare pe Facebook.

„Da’ Maia nu face geopolitică atunci când se laudă că medicii români au venit după ce ar fi discutat cu Ludovic Orban?”, se întreabă ironic jurnalistul citat.

Amintim că lidera PAS, Maia Sandu, a fost acuzată anterior şi de colegii săi din PAS că îşi atribuie meritele altora pentru ajutorul acordat de România Republicii Moldova, în perioada pandemiei de coronavirus.

„Constat cu regret că unii nu au rezistat acestei tentații – de a manipula opinia publică. Că au prins la curaj în folosirea din gros a populismului, isterizarea societății și utilizarea acelorași instrumente ca și precedenții, cât și a actualilor”, a scris deputatul PPDA Inga Grigoriu, într-o postare pe Facebook.

In this article