Liceul „Mihail Lomonosov” din Rîșcani: Pe ultima sută de metri în procesul de reabilitare

Blocul de studiu al Liceului Teoretic „Mihail Lomonosov” din sectorul Rîșcani al Capitalei, este pe ultima sută de metri în procesul de reabilitare. Proiectul de modernizare a clădirii...

Blocul de studiu al Liceului Teoretic „Mihail Lomonosov” din sectorul Rîșcani al Capitalei, este pe ultima sută de metri în procesul de reabilitare. Proiectul de modernizare a clădirii instituției educaționale, care prevede lucrări de reparație capitală a edificiului, termoizolarea fațadei, dotarea cu mobilier și conectarea la rețeaua de comunicații este susținut financiar de către organizația „World Vision”.

„În urma lucrărilor de reabilitare a edificiului, vor fi deschise 12 săli noi de clasă. Parteneriatul cu „World Vision” a fost constituit în contextul sprijinirii copiilor refugiați din Ucraina, care au ales să-și facă studiile în cadrul Liceului Teoretic „Mihail Lomonosov” (cu grupe de grădiniță)”, precizează primarul Capitalei, Ion Ceban, pe rețelele sociale.

În prezent, Liceul „Mihail Lomonosov” are clase de liceu și un bloc de grădiniță, care este frecventată de 91 de copii. Instituția are o cerere continuă, atât din partea chișinăuienilor, cât și din partea refugiaților.

In this article