La un pas de tragedie: A urcat la volan în stare de ebrietate avansată

Polițiștii din Fălești, au oprit ieri, un automobil de marca „Citroen”, care se deplasa haotic pe o stradă din oraș. La volanul mașinii se afla un bărbat de...

Polițiștii din Fălești, au oprit ieri, un automobil de marca „Citroen”, care se deplasa haotic pe o stradă din oraș. La volanul mașinii se afla un bărbat de 36 de ani, originar din raionul Fălești.

 

În timpul discuției, oamenii legii au simțit un miros puternic de alcool. Fiind supus testării alcoolscopice, rezultatul a arătat o concentrație de 1.39 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

 

Bărbatul este documentat pentru conducerea unității de transport în stare de ebrietate cu grad avansat, fiind pornit un proces penal, iar automobilul a fost ridicat și dus la parcarea specială conform procedurii.

 

Îndemnăm repetat șoferii să nu neglijeze regulile de circulație rutieră, să nu urce în stare de ebrietate la volan și să țină cont de indicatoarele rutiere, pentru a nu pune în pericol atât propria viață cât și a celorlalți participanți la traficul rutier.

In this article