L-au ademenit pe un minor cu criptovalută, l-au atacat și l-au jefuit. Doi tineri sunt bănuiți de comiterea unui jaf

L-au ademenit pe un minor, promițând-ui că-i vând criptovalută, l-au atacat și l-au jefuit. Doi tineri, de 22 și, respectiv, 24 de ani, ambii originari din Cantemir, au...

L-au ademenit pe un minor, promițând-ui că-i vând criptovalută, l-au atacat și l-au jefuit.

Doi tineri, de 22 și, respectiv, 24 de ani, ambii originari din Cantemir, au fost reținuți pe teritoriul capitalei, bănuiți de comiterea unui jaf stradal.

Aceștia ar fi plasat un anunț în mediul online precum că vând criptovalută, iar în capcana lor s-a prins un minor de 17 ani. Astfel, suspecții și-au dat întâlnire cu victima pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana.

Când a venit la fața locului, adolescentul a fost bătut și stropit cu gaz lacrimogen, după care bănuiții i-au furat suma de 55.700 de lei, pe care o avea asupra sa. Indivizii au fugit de la fața locului, iar victima a chemat poliția. Bănuiții au fost identificați și reținuți la scurt timp după comiterea infracțiunii,  iar banii sustrași au fost depistați în automobilul lor.

Potrivit oamenilor legii, unul dintre suspecți nu este la prima abatere de la lege, fiind anterior judecat pentru infracțiuni similare. În prezent, ambii sunt reținuți pentru 72 de ore și riscă până la 7 ani de detenție.

In this article