Kremlinul discută despre posibilitatea unui atac nuclear asupra Ucrainei

Posibilitatea unui atac nuclear asupra Ucrainei este discutată în conducerea militaro-politică a Rusiei, a declarat consilierul lui Zelenski, Alexei Arestovici. „Văd niște documente rusești pe care nu le...

Posibilitatea unui atac nuclear asupra Ucrainei este discutată în conducerea militaro-politică a Rusiei, a declarat consilierul lui Zelenski, Alexei Arestovici.

„Văd niște documente rusești pe care nu le vede toată lumea. Se discută subiectul unei lovituri nucleare (pe Ucraina – n.red.) și toată lumea este de acord că aceasta este o nebunie și nu ar trebui permisă sub nicio formă. Aceasta este o discuție în cadrul rusului. conducere militaro-politică”, a spus el.

În același timp, potrivit lui Arestovici, acest lucru este puțin probabil, deoarece Occidentul va deveni imediat conștient de astfel de planuri și va lua cu siguranță măsuri de represalii.

Amintiți-vă, Arestovici a dezvăluit numărul ofițerilor ruși uciși în urma ultimei lovituri de lângă Cernobaevka. Forțele Armate ale Ucrainei au reușit să rănească și să elimine 12 comandanți ai armatei inamice.

Pe 10 iulie, raportul de dimineață al Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a menționat două lovituri împotriva forțelor inamice la Cernobaevka. Comandamentul a raportat că au fost înregistrate lovituri la posturile de comandă, acumulare de echipamente și depozite de muniție de câmp. Pierderile rashiștilor la acea vreme au fost precizate. Datele lui Arestovici nu au fost încă confirmate de Statul Major.

Sursa: timpul.md

In this article