Kadîrov a vorbit despre plăcerea de a distruge “gunoaiele” din Ucraina

Șeful Ceceniei, Kadîrov, a declarat că membrii forțelor de apărare aeriană ucrainene distrug “spiritele rele” cu un zâmbet. Participanții la operațiunea militară specială din Ucraina distrug inamicul cu...

Șeful Ceceniei, Kadîrov, a declarat că membrii forțelor de apărare aeriană ucrainene distrug “spiritele rele” cu un zâmbet.

Participanții la operațiunea militară specială din Ucraina distrug inamicul cu plăcere și zâmbet. Această declarație a fost făcută de președintele cecen Ramzan Kadîrov la maratonul “Iluminism” al Societății “Znanie”. Discursul lui Kadîrov a fost transmis în direct pe pagina VKontakte a societății.

Kadîrov i-a descris pe luptătorii Forțele armate ale Ucrainei cu cuvântul “răi” și și-a exprimat bucuria de a avea ocazia să lupte cu ei.

“Lăudat să fie Dumnezeu Atotputernic că există un ordin (pentru o operațiune specială), că avem ocazia să luptăm împotriva lor. Ați văzut cum luptă băieții noștri, ce zâmbete au pe față și cum distrug cu plăcere aceste gunoaie”, a declarat șeful Ceceniei.
Potrivit lui Kadîrov, dacă Forțele armate ale Ucrainei va câștiga, “lumea se va prăbuși” și “va fi necultură în toată lumea”. El a descris evenimentele din Ucraina cu cuvântul “satanism” și l-a numit principala amenințare la adresa Rusiei. Printre semnele “satanismului” ucrainean, Kadîrov a enumerat demolarea monumentelor dedicate personalităților culturale și politice rusești și atacul asupra ambasadorului rus în Polonia.

Anterior, șeful republicii cecene a declarat că nu trebuie să se aștepte anunțul mobilizării în Rusia – trebuie să ne “mobilizăm” în jurul președintelui.

La 24 februarie, președintele rus Vladimir Putin a anunțat lansarea unei operațiuni speciale în Ucraina și Donbass. Potrivit șefului statului, obiectivele sale sunt de a “denazifica și demilitariza” Ucraina.

In this article