Jurnalist: Năstase este considerat de Sandu drept un pericol mai mare decât Igor Dodon

Liderul PPDA, Andrei Năstase, este considerat de colega sa din PAS, Maia Sandu, drept un pericol mai mare decât președintele Igor Dodon. Este opinia exprimată de jurnalistul unionist...

Liderul PPDA, Andrei Năstase, este considerat de colega sa din PAS, Maia Sandu, drept un pericol mai mare decât președintele Igor Dodon. Este opinia exprimată de jurnalistul unionist Vasile Grozavu, într-o postare pe Facebook.

“Maia se teme mai mult de Năstase decât de Dodon și acesta este motivul pentru care trage de timp. A mai făcut-o acum patru ani și ne-a nenorocit. Nu îi recomand aceasta strategie, deoarece va da mâna cu anonimatul și va pleca de pe scena cu reputația unei învinse de către Dodon. În cel mai bun caz va rămâne singură în fața coveții sparte cu numele PAS”, scrie Vasile Grozavu.

În aceeași postare, Grozavu sugerează că Andrei Năstase și nu Maia Sandu ar beneficia de sprijinul factorilor de decizie de la București

“Prestația lui Năstase a plăcut la București. În micul Paris toți au fost  convinși că Năstase are șanse de a schimba nu parlamentul cu 101deputați,ci mentalitatea actualilor deputați. Și aceasta datorită faptului că a renunțat să mai susțină și să  aducă punctaj unor lideri politici care au acționat de-a dreptul dictatorial și incompetent”, mai scrie Vasile Grozavu.

In this article