Jurnalist: Dumitru Alaiba recidivează în prostie, deranjat că presa i-a publicat declarația de avere

„Dumitru Alaiba recidivează in prostie, arătându-se deranjat de faptul ca presa i-a publicat declarația de avere (pe care el și așa e obligat sa o facă publică)”. Despre...

„Dumitru Alaiba recidivează in prostie, arătându-se deranjat de faptul ca presa i-a publicat declarația de avere (pe care el și așa e obligat sa o facă publică)”. Despre aceasta scrie jurnalistul Gabriel Călin. Reacția vine după ce deputatul PAS a criticat presa pentru faptul că au făcut știre despre averea pe care o deține.

„El considera ca acest lucru e un atac la persoană și e menit sa-i știrbească din imagine. Dima, ti-i Rușine de ceva, ca nu înțeleg? Ești deputat, alesul compatrioților noștri din SUA, toată averea ta trebuie trecută sub lupa. Ce nu-ti convine? Vai de capul tău. Gândești primitiv. Unora trebuie sa li se verifice averile, iar ție nu, pentru ca ești vacă sfântă. Ah nu. Doar vacă…”, a scris Călin.

Precizăm că azi în mai multe surse media a fost publicată știrea despre declarația de avere a deputatului PAS, Dumitru Alaiba. Drept urmare, alesul poporului a scris că jurnaliștii sunt “asasini de imagine” pentru că a informat cetățenii despre apartamentul său de lux și alte bunuri de milioane, pe care le deține.

In this article