Joe Biden denunță atacurile rusești în Ucraina și promite noi măsuri de apărare antiaeriană

Președintele american, Joe Biden, a denunțat luni atacurile care au făcut cel puțin 36 de morți în Ucraina, „un memento atroce”, în opinia sa, a „brutalității” demonstrate de...

Președintele american, Joe Biden, a denunțat luni atacurile care au făcut cel puțin 36 de morți în Ucraina, „un memento atroce”, în opinia sa, a „brutalității” demonstrate de Rusia, și a promis „noi măsuri pentru a întări apărarea antiaeriană a Ucrainei”, notează AFP.

„Împreună cu aliații noștri, vom anunța noi măsuri pentru a întări apărarea antiaeriană a Ucrainei cu scopul de a ajuta la protejarea orașelor și civililor acesteia de loviturile rusești”, a declarat președintele american, care găzduiește cu începere de marți la Washington un summit NATO, alături, printre alții, de președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, transmite breakingnews.md cu referire la agerpres.ro.

Rusia a întreprins luni un atac masiv împotriva unor orașe din Ucraina, loviturile vizând Kievul fiind unele dintre cele mai grave din cei peste doi ani de invazie pe scară largă a Moscovei.

In this article