Jocurile Olimpice de la Paris: Irina Rîngaci și Victor Ciobanu arată tehnică și dăruire pe saltea

Luptătorii moldoveni Irina Rîngaci și Victor Ciobanu au avut prestații notabile în competițiile lor de la Jocurile Olimpice de la Paris, demonstrând spirit de competiție și abilități remarcabile...

Luptătorii moldoveni Irina Rîngaci și Victor Ciobanu au avut prestații notabile în competițiile lor de la Jocurile Olimpice de la Paris, demonstrând spirit de competiție și abilități remarcabile pe saltea.

Irina Rîngaci a avut o luptă plină de suspans în optimile de finală la categoria de greutate de până la 68 de kilograme. Deși a început meciul în fața nord-coreencei Pak Sol Gum cu un dezavantaj, Irina a reușit să egaleze scorul. După un traumatism la umăr și o intervenție medicală, Rîngaci a continuat competiția, dar a încheiat meciul cu 6-10. Performanța sa a fost apreciată pentru determinare și curaj.

Victor Ciobanu a fost la fel de impresionant în lupta sa la categoria de greutate de până la 60 de kilograme. În confruntarea din optimile de finală cu nord-coreeanul Ri Se Ung, Ciobanu a demonstrat tehnică și strategii deosebite. Antrenorul Mihai Cucul a solicitat analiza video a unui procedeu, ceea ce a dus la obținerea a două puncte suplimentare pentru moldovean. În ciuda eforturilor sale, inclusiv a încercării renumitei sale „veverițe zburătoare”, lupta s-a încheiat cu 3-10 în favoarea adversarului.

Ambii sportivi au oferit lupte spectaculoase și au făcut cinste echipei moldovenești la Jocurile Olimpice de la Paris.

In this article