Jocuri de noroc ilegale la Soroca: 9 bărbați, prinși în flagrant

Polițiștii din Soroca au descoperit activitatea ilegală a unor persoane care desfășurau jocuri de noroc neautorizate. La data de 13 noiembrie, 9 bărbați au fost surprinși în flagrant...

Polițiștii din Soroca au descoperit activitatea ilegală a unor persoane care desfășurau jocuri de noroc neautorizate. La data de 13 noiembrie, 9 bărbați au fost surprinși în flagrant jucând în cărți pentru bani.

Potrivit Poliției, bărbații au vârste cuprinse între 19 și 59 de ani. Localul în care aceștia jucau ilegal era închiriat de unul dintre ei, un bărbat de 52 de ani, care anterior ar fi folosit acest spațiu pentru comerț.

În timpul intervenției, polițiștii au ridicat pachete cu cărți de joc și bani în sumă de peste 2.000 de lei. Din declarațiile participanților s-a stabilit că taxele percepute de la jucători variau de la 100 până la 500 de lei.

Prin urmare, activitățile au fost sistate, iar participanții au fost atrași la răspundere contravențională.

Persoana vinovată de comiterea contravenției de desfășurare a jocurilor de noroc neautorizate se sancționează cu amendă de până la 3.000 de lei.

Totodată, participanților le-au fost întocmite procese verbale contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și transmitere a infecției COVID-19.

Poliția menționează că toți jucătorii de cărți depistați în localul respectiv, anterior au fost cercetați penal pentru diverse infracțiuni. Unii dintre aceștia și-au ispășit pedeapsa în penitenciar.

In this article