Italia: Un moldovean și-a bătut soția pentru că aceasta a fumat o țigară

Un cetățean din R. Moldova a fost trimis pe banca acuzaților în Italia pentru violență în familie. Mai exact, timp de opt ani individul și-a bătut și amenințat...

Un cetățean din R. Moldova a fost trimis pe banca acuzaților în Italia pentru violență în familie. Mai exact, timp de opt ani individul și-a bătut și amenințat soția și copii – ultimul caz înregistrat fiind în decembrie 2022, când femeia a fost snopită de soț din cauza că a decis să fumeze o țigară.

Cazul a fost înregistrat în comuna Falconara din provincia Ancona. Începând cu anul 2016, femeia și cei doi copii au fost supuși numeroaselor cazuri de agresiune. Femeia era amenințată cu moartea și adesea alungată afară. Ultimul caz a avut loc pe 4 decembrie 2022, când familia a mers la un parc de distracții, transmite breakingnews.md cu referire la Deschide.md.

Astfel, în acea seară, în timp ce se aflau în centrul localității, femeia a aprins o țigară, lucru care l-a înfuriat pe bărbat. Individul de 41 de ani și-a lovit soția, a tras-o de păr și a impus-o să plece acasă. Ajunși la domiciliu, cearta a continuat. Acesta i-a spus soției că „doar prostituatele fumează”, după care a continuat să-i aplice mai multe lovituri.

La scurt timp, femeia a reușit să fugă din casă împreună cu cei doi copii și să solicite ajutorul carabinierilor. Oamenii legii au chemat ambulanța care au acordat primul ajutor victimei și au transportat-o la spital, unde a stat internată șapte zile.

La moment, bărbatul se află în stare de libertate, iar sentința pe acest caz ar urma să fie pronunțată în septembrie.

In this article