Italia: O moldoveancă violată și bătută de cuplul la care muncea

O moldoveancă plecată la muncă în Italia a fost violată, maltratată și bătută în repetate rânduri de cuplul la care lucra în calitate de menajeră. Cazul s-a produs...

O moldoveancă plecată la muncă în Italia a fost violată, maltratată și bătută în repetate rânduri de cuplul la care lucra în calitate de menajeră.

Cazul s-a produs în localitatea Bronte de lângă Catania, regiunea Sicilia, iar informațiile au ieșit la iveală la începutul lunii aprilie, în urma unei investigații desfășurate de polițiștii din Catania, după ce victima a povestit unei persoane ce i se întâmplă. Astfel, oamenii legii au reținut un bărbat de 41 de ani și o femeie de 37 de ani, transmite breakingnews.md cu referire la Deschide.md.

Moldoveanca a ajuns la Catania în decembrie 2023, însoțită de o persoană care a ajutat-o să-și găsească un loc de muncă. Așa a ajuns să lucreze ca menajeră în casa celor doi. S-a mutat în locuința lor pentru a se ocupa de treburile casnice și de supravegherea copiilor. Primele săptămâni au trecut în liniște, dar apoi situația s-a înrăutățit.

Ea a fost supusă unor violențe severe, suferind la un moment dat o fractură la clavicula stângă, ceea ce a dus la o recuperare medicală de 30 de zile.

Mai mult, probele au relevat existența a cel puțin unui caz de viol în grup, în timpul căruia femeia reținută a înregistrat pe telefonul mobil câteva secvențe. Trei scurte filmări, descoperite de anchetatori, au confirmat acest lucru.

Moldoveanca a fost plasată într-un centru de protecție, iar cei doi suspecți au fost arestați. Bărbatul a fost trimis la închisoarea din Piazza Lanza, iar femeii i s-a permis arestul la domiciliu, deoarece este mama unui copil de șase ani.

In this article