Irina Vlah prezintă rucsacul de promisiuni (ne)îndeplinite al Maiei Sandu

Fostul guvernator al Găgăuziei, Irina Vlah, a adus critici severe la adresa guvernării Maiei Sandu în cadrul unei întâlniri cu simpatizanții săi. Vlah a folosit un rucsac simbolic...

Fostul guvernator al Găgăuziei, Irina Vlah, a adus critici severe la adresa guvernării Maiei Sandu în cadrul unei întâlniri cu simpatizanții săi. Vlah a folosit un rucsac simbolic pentru a ilustra „promisiunile neîndeplinite” din ultimii patru ani, de când Maia Sandu a preluat conducerea țării.

În timpul discursului său, Irina Vlah a amintit de promisiunile făcute în 2020, când Maia Sandu și echipa sa au promis că diaspora moldovenească se va întoarce acasă, vor fi create noi locuri de muncă, prețurile la gaz vor scădea, pensiile vor crește, iar produsele alimentare vor deveni mai accesibile. Totodată, guvernarea a promis o luptă intensă împotriva corupției și o reformă profundă a justiției.

„Acest rucsac este al lor. Cu el au venit, cu el vor pleca. Moldova nu este patria lor,” a declarat Irina Vlah, subliniind astfel că actuala guvernare a eșuat în a-și onora angajamentele.

Vlah a criticat și faptul că, în opinia sa, după patru ani de „vremuri bune,” cetățenii au rămas doar cu promisiuni neîndeplinite și o situație socio-economică tot mai dificilă.

Această critică vine în contextul apropiatelor alegeri, unde tema neîmplinirii promisiunilor electorale devine tot mai prezentă în discursurile politicienilor din Republica Moldova.

In this article