Ion Suruceanu, transportat în Germania: Medicii au dat acordul

Medicii dat acordul de a-l transfera pe interpretul Ion Suruceanu, aflat în stare gravă, în Germania unde acesta va primi îngrijirile medicale necesare. Informația a fost confirmată pentru NM...

Medicii dat acordul de a-l transfera pe interpretul Ion Suruceanu, aflat în stare gravă, în Germania unde acesta va primi îngrijirile medicale necesare.

Informația a fost confirmată pentru NM de Marina Zibliuc, purtătoare de cuvânt a Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”,.

„Confirmăm că a avut loc procedura de preluare a pacientului din partea specialiștilor de la o clinica medicală din Germania. Pacientul cu succes a ajuns la avion. Acesta deja a decolat”, a comunicat Marina Zibliuc, purtătoare de cuvânt a Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

La începutul acestei luni, maestrul a fost internat cu pneumonie în Secția de reanimare a Spitalului Republican „Timofei Moșneaga”, iar acum câteva zile starea lui s-a agravat. Reamintim că interpretul are 74 de ani.

A fost numit Artist al Poporului în 1990, iar în 2004 s-a ales cu distincția de Cavaler al Ordinului Republicii. Ion Suruceanu și-a început activitatea de interpret cu 54 de ani în urmă.

Printre melodiile cele mai cunoscute se numără: „Numai tu”, „Ce seară minunată”, „Luna, luna”, „Melancolie”, „Eu dansez, tu dansezi”, „Sărut, femeie, mâna ta”, „Anii tinereții”, „Maria”.

In this article