Ion Sturza, despre informațiile că ar putea fi viitorul premier: Ar fi o nebunie de acceptat un ‘măr otrăvit’ de la Plahotniuc și Șor

Omul de afaceri Ion Sturza exclude posibilitatea de a fi numit prim-ministrul Republicii Moldova. Potrivit cotidianul.md, Sturza a declarat că puțini dintre cei care formează actuala clasă politică...

Omul de afaceri Ion Sturza exclude posibilitatea de a fi numit prim-ministrul Republicii Moldova. Potrivit cotidianul.md, Sturza a declarat că puțini dintre cei care formează actuala clasă politică la Chișinău îi inspiră încredere, așa că dacă i s-ar propune să preia Guvernul într-o astfel de conjunctură ar răspunde printr-un „categoric nu”.

„Dacă să presupunem, prin absurd, că s-ar întâmpla asta, ar fi o nebunie de acceptat un ‘măr otrăvit’ de la Plahotniuc și Șor. Eu prefer sa fiu de partea opusă a baricadei, cu oamenii”, a declarat Ion Sturza pentru cotidianul.md.

Analistul politic Igor Boțan a declarat că în mediul de afaceri de la Chișinău s-ar discuta varianta propunerii lui Ion Sturza la funcția de premier. Asta în cazul în care opoziția va reuși să demită Guvernul Chicu.

In this article