Ion Chicu: Implementarea proiectului “Drumuri bune pentru toți”, va continua pentru că este un model bun de conlucrare dintre autoritățile centrale și cele locale

Premierul Ion Chicu se află în vizită în raionul Glodeni, unde a discutat cu autoritățile publice locale și sătenii din satele Cajba, Ciuciuleni şi comuna Balatina despre mersul...

Premierul Ion Chicu se află în vizită în raionul Glodeni, unde a discutat cu autoritățile publice locale și sătenii din satele Cajba, Ciuciuleni şi comuna Balatina despre mersul lucrărilor de reparație a drumurilor locale şi problemele întâmpinate.

Premierul a menționat că Guvernul va continua implementarea proiectului “Drumuri bune pentru toți”, care contribuie la creșterea nivelului de trai în regiuni.

“Conducerea raionului Glodeni a semnalat săptămâna trecută că există unele abateri în implementarea programului de reparație a drumurilor în raionul Glodeni, iar Guvernul nu poate să tolereze astfel de situații. Trebuie să vedem cum putem interveni, astfel încât procesul de reabilitare a infrastructurii să fie finalizat cu succes. Am discutat cu agenții economici, care vor mobiliza echipe suplimentare, ca lucrările să fie executate în termeni”, a declarat premierul Chicu.

In this article