Ion Ceban și-a făcut astăzi doza booster de vaccin împotriva Covid

Pentru a se proteja pe sine și familia sa, primarul general Ion Ceban și-a făcut astăzi doza booster de vaccin împotriva Covid.„Aveți grijă de sănătatea Dvs și a...

Pentru a se proteja pe sine și familia sa, primarul general Ion Ceban și-a făcut astăzi doza booster de vaccin împotriva Covid.„Aveți grijă de sănătatea Dvs și a celor dragi. Primăria Chișinău a creat toate condițiile pentru ca fiecare să aibă posibilitatea să se vaccineze în siguranță în orice zi. Pe teritoriul municipiului sunt amenajate 70 de puncte de vaccinare. Avem cea mai mare rată de imunizare în rândul cetățenilor pe țară”, a declarat Ceban.

În zilele de weekend, 22-23, cetățenii pot să se imunizeze la Centrul Municipal de Vaccinare, str. Petru Rareș, 18, în intervalul orelor: 08:00-15:00. De asemenea, în acest sfârșit de săptămână vor activa și punctele mobile de vaccinare: troleibuz și autobuz, între orele 10:00-18:00.

Sâmbătă, 22 ianuarie
⁃ troleibuzul punct de vaccinare se va afla în sectorul Botanica, bd. Traian, 23/1, adiacent bar „Bulvar”
⁃ autobuzul va fi în sectorul Râșcani, str. Miron Costin, adiacent Complexul Memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire”.
Duminică, 23 ianuarie
⁃ troleibuzul se va afla în sectorul Buiucani, Calea Ieșilor, adiacent parcul „Alunelul”
⁃ autobuzul va fi amplasat în sectorul Centru, str. Armenească, parcarea de la intrarea în Piața Centrală.
În prezent, sunt disponibile următoarele seruri: Comirnaty/Pfizer-BioNTech, Spikevax/Moderna, Vaxzevria/AstraZeneca, Sinopharm și CoronaVac/Sinovac.

Vaccinarea anti COVID-19 se face fără programare, doar cu buletinul de identitate.

In this article