Ion Ceban se arată mândru de ceea ce face la Primăria Chișinău

Primarul general Ion Ceban se arată mândru de ceea ce face la Primăria Chișinău, menționând că orașul Chișinău este unica insulă de dezvoltare din țară. Declarațiile le-a făcut...

Primarul general Ion Ceban se arată mândru de ceea ce face la Primăria Chișinău, menționând că orașul Chișinău este unica insulă de dezvoltare din țară. Declarațiile le-a făcut într-o emisiune de la Radio Moldova.

„Eu sunt mândru de ceea ce fac la Chișinău. Fac cu dedicație. Mă trezesc în fiecare dimineață foarte devreme, sâmbătă – duminica sunt în teren. În primul rând că îmi iubesc orașul. Oriunde aș fi peste hotare, atunci când mă întorc, primul lucru mă uit dacă totul este aranjat, dacă am făcut ceea ce am convenit. Lucrurile se mișcă înainte. În 4 ani de zile, Chișinăul este singura insulă de dezvoltare în Republica Moldova. Pandemia, criza energetică, criza refugiaților – toate au afectat cel mai mult Chișinăul. Plus doar bețe în roate de la Guvernare.

Eu cred că sunt mândru de ceea ce facem, de rezultatele pe care le avem. Învățăm din greșelile pe care le facem, că toți suntem oameni și facem greșeli”, a declarat Ceban.

Amintim că municipiului Chișinău nu îi rămâne niciun lei din impozitele oferite de către persoanele juridice, toți banii care vin se duc în bugetul statului.

In this article