Ion Ceban se află la Kiev. A discutat cu Vitalii Kliciko

Perspective de colaborare între Chișinău și Kiev au fost discutate cu primarul general Ion Ceban și edilul Kievului, Vitalii Kliciko. Aceștia au abordat mai multe subiecte de interes...

Perspective de colaborare între Chișinău și Kiev au fost discutate cu primarul general Ion Ceban și edilul Kievului, Vitalii Kliciko.

Aceștia au abordat mai multe subiecte de interes comun și au vorbit despre perspectivele de colaborare dintre capitalele noastre, după o perioadă de pauză din cauza pandemiei.

„Ne-am propus actualizarea agendei în cadrul Acordul de cooperare dintre Chișinău și Kiev. Am lansat o invitație administrației de a participa la Forumul Investițional pe care Primăria Chișinău îl va organiza în primăvara anului viitor.

Până atunci grupuri comune vor avea întrevederi pentru a stabili o agentă de lucru. Experențele de dezvoltare a orașelor pot fi preluate la Chișinău”, a declarat edilul.

Primarul spune că în calitate de vicepreședinte CALM, a lansat ideea de a avea activități comune cu Asociația Orașelor din Ucraina, la care Vitalii Kliciko este președinte.

„Tot astăzi participăm cu o prezentare în cadrul Forumului Investițional 2021 de la Kiev”, a conchis acesta.

In this article