Ion Ceban: Punem în valoare cultura și tradițiile noastre la Buzău!

Cultura și tradițiile noastre sunt promovate la Buzău. Ieri seara, în cadrul Festivalului ,,Zilele Chișinăului la Buzău”, primarul general Ion Ceban împreună cu Președintele Județului a lansat un...

Cultura și tradițiile noastre sunt promovate la Buzău. Ieri seara, în cadrul Festivalului ,,Zilele Chișinăului la Buzău”, primarul general Ion Ceban împreună cu Președintele Județului a lansat un concert în aer liber susținut de artiști valoroși de la Chișinău, Orchestra de muzică populară ,,Fraţii Advahov”, Ansamblul de muzică uşoară ,,Alex Calancea Band”, Surorile Osoianu, Mihai Ciobanu, Zinaida Julea, dar și alți oameni deosebiți prin talentul său.

„Tot acolo este organizată o expoziție frumoasă a meșterilor noștri populari din diferite zone ale Moldovei. Și pe parcursul zilei de mâine continuă programul în cadrul Festivalului ,,Zilele Chișinăului la Buzău”, cu târguri și lansare de carte. La finalul zilei vor evolua pe scenă Ansamblul etnofolcloric ,,Plăieșii” și Ansamblul de muzică ușoară ,,Vali Boghean Band”, care sunt așteptați cu mare drag”, a declarat acesta

Ceban spune că se bucură că a reușit să aducă o parte din cultura de la Chișinău și este mândru că avem oameni frumoși și talentați.

„Participanții și vizitatorii la eveniment au confirmarea certificatului de vaccinare sau rezultatul negativ al unui test PCR. Iar pentru cei care nu întrunesc nici una din condiții, gazda a pus la dispoziție un punct de testare rapidă gratuită înainte de acces”, a conchis acesta.

In this article