Ion Ceban: Proiectele ce se desfășoară în capitală, în continuare sunt sub monitorizarea grupului de lucru. Din cauza abaterilor s-au înregistrat tergiversări

Grupul de lucru desemnat pentru supravegherea proiectelor finanțate din bugetul municipal își continuă activitatea. Potrivit primarului general Ion Ceban, au fost stabilitate sarcinile care vor fi realizate de...

Grupul de lucru desemnat pentru supravegherea proiectelor finanțate din bugetul municipal își continuă activitatea. Potrivit primarului general Ion Ceban, au fost stabilitate sarcinile care vor fi realizate de grupul de lucru.

„Am determinat problemele asupra proiectele care au fost realizate. Au fost adunate toate actele de la toate subdiviziunile responsabile. Problemele sunt depistate și se vor face propuneri. Din cauza acestor abateri, s-au înregistrat tergiversări și lipsă de calitate a lucrărilor. Direcția audit face analiză și va veni cu rezultate ce ține de licitații, prețuri. Toate aceste probleme vor fi indicate în raportul final”, a precizat edilul.

Primarul spune că are deja o parte din obiective analizate și în final va face o analiză a problemelor, iar în 2021 își propunem ca să se ține cont de aceste recomandări.

„Trebuie să ținem cont de faptul că este banul public și nu avem dreptul să pășim cu stângul. De asemenea, trebuie să revenim la corpul de control al primarului. Tot ceea ce ține de supravegherea tehnică suplimentară. Avem încredere în oameni, dar în continuare înțelegem că la orice etapă trebuie să avem control strict, fie că este petiție, activitate în teren, suburbie”, a conchis Ion Ceban.

In this article