Ion Ceban: Piața Centrală urmează să fie reorganizată. Există un concept de organizare a instituției municipale

Piața Centrală urmează să fie reorganizată. Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova. Ceban spune că deja...

Piața Centrală urmează să fie reorganizată. Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova.

Ceban spune că deja există un concept de organizare a instituției municipale. „Sunt câteva de domenii pe care le examinăm, dar vrem această strategie să fie scoasă la discuții publice”, a precizat primarul.

Întrebat despre situația de la Piața Centrală, în contextul răspândirii Covid-19, edilul capitalei a menționat că după ce a fost închisă piața s-a făcut curățenie, arată bine, dar nu arată cum trebuie.

„Conceptul de organizare urmează să fie. Cât ține de modernizare, Ceban spune că toate lumea care vrea să își asigure un loc. Rog să ne dați câteva săptămâni de zile ca să putem veni cu mai multe detalii”, a punctat primarul.

Amintim că anterior, municipalitatea a făcut un audit la Î.M. „Piața Centrală”, unde au fost găsite nenumărate încălcări.

In this article