Ion Ceban: PAS este socialist, PCRM au fost liberali, mai ales în 2008. Doctrinele a fost o momeală pentru oameni

Doctrinele în Republica Moldova n-au avut niciodată o bază și o oglindă a doctrinelor clasice. Cel puțin asta a declarat primarul general Ion Ceban în cadrul emisiunii Morari.Live...

Doctrinele în Republica Moldova n-au avut niciodată o bază și o oglindă a doctrinelor clasice. Cel puțin asta a declarat primarul general Ion Ceban în cadrul emisiunii Morari.Live de la postul TV N4.

„Nu au avut. Repet, comuniștii au fost liberali, mai ales anul 2008. PAS-ul vrea să pară socialist și nu-i vremea ăștia și tot așa mai departe. Construcții nu au fost pe bază de doctrină. Doctrinele a fost o momeală pentru oameni.

Dreapta, stânga, stânga, dreapta și tot așa mai departe. O momeală pentru oameni. Repet, și în acești ani noi am pierdut timp, resurse, oportunități, în loc să demonstrăm fapte concrete”, a declarat Ceban.

Edilul a vorbit și de MAN, care va fi un partid în care lucrurile vor fi făcute corect și pentru oameni. MAN va fi un partid care poate face lucruri, nu un partid impotent cum este PAS, iata. Diferență foarte mare. Lucruri făcute versus niște impotenți. Punct.

Eu cred ca toata lumea aici, in Republica Moldova, trebuie să aibă, și asta le-am spus politicienilor, câteva obiective foarte clare de dezvoltare a țării. Cinci, trei asupra cărora nu mai discutăm. Vreți ceva similar declarației de la Snagov? Ceea ce s-a întamplat in Romania acum câțiva ani, Ca împrejurul acestor lucruri noi putem să discutăm despre instrumentele cum ajungeam, nu ce facem, dar cum ajungem ca sa îndeplinim aceste obiective, iar cetățeanul în instanța finala să aleagă pe cel care consideră că mai repede poate ajunge la aceste obiective, să îi facă viața mai ușoară, sa trăiască aici, acasă”, a conchis edilul.

In this article