Ion Ceban, mesaj către locuitorii capitalei, cu prilejul Crăciunului: Fie ca aceste clipe petrecute împreună cu cei dragi să le păstrăm din generație în generație

Primarul general Ion Ceban a venit cu un mesaj către locuitorii capitalei, cu prilejul Nașterii lui Iisus Hristos, sărbătoarea Crăciunului. Edilul a urat sărbători fericite și numai bucurii...

Primarul general Ion Ceban a venit cu un mesaj către locuitorii capitalei, cu prilejul Nașterii lui Iisus Hristos, sărbătoarea Crăciunului. Edilul a urat sărbători fericite și numai bucurii către toți.

„Astăzi, fiecare își deschide larg ușile pentru a primi oaspeții dragi. Cineva își așteaptă copiii și nepoții la masa plină de bucate, cineva părinții din depărtare, finii merg la nași, cumetrii se adună pentru a sărbători, iar aceste tradiții sunt foarte frumoase care ne reprezintă ca popor.

Îmi doresc ca fiecare să ne bucurăm de magia Crăciunului și să nu încetăm să credem în tot ceea ce facem și ne dorim.

Fie ca aceste clipe petrecute împreună cu cei dragi să le păstrăm din generație în generație, deoarece copiii noștri merită tot ce este mai bun.

Cu ușile deschise vă așteptăm cu drag și la Chișinău! Crăciun fericit tuturor”, a conchis Ceban.

Amintim că programul sărbătorilor de iarnă al Primăriei municipiului Chișinău nu se încheie. Acțiunile continuă în centrul Capitalei, la Târgul de Crăciun organizat de municipalitate.

In this article